Uit eten

U mag natuurlijk thuis koken, immers al onze hotelappartementen zijn hier volledig op ingericht. Maar eerlijk is eerlijk: op vakantie is dat net even iets anders. Wij vinden het zelf ook heerlijk om dan uit eten te gaan en van lokale gerechten te genieten. Al helemaal als dat op loopafstand mogelijk is. Ons Epen werkt met diverse restaurants samen die elk op een unieke en aparte manier de gasten van Ons Epen met speciale menu’s verwennen! Desgewenst reserveren wij voor u een tafel en ontvangt u van ons betaalvouchers.


Epen – Restaurant de vier Jaargetijden

Chefkok Mike zwaait de scepter in het iets verderop gelegen restaurant met gezellig terras. Zijn restaurant noemt hij De Preuverij (proeverij) en zijn doel is om gasten te verwennen met lekkernijen. Met zijn 3-gangen menu ‘De Preuverij’ trekt hij bijna alle culinaire kunsten uit de kast. Dit moet u gewoon geproefd hebben. Zelf gaan we heel graag naar Mike om weer eens van zijn Preuverijtje te genieten.
Dagelijks geopend: http://4jaargetijden.com/nl/restaurant/


Epen – Taverne Wingbergermolen

Ooit een oude watermolen om graan tot meel te vermalen. Nu een prachtige taverne, een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen die wilt genieten van landelijk eten in een oude watermolen. Het eenvoudige en sfeervolle ontvangst vormen tezamen met de simpele, authentieke gerechten een speciaal decor om te eten. In de winter verwarmt de openhaard het pand en in de zomer kunt u genieten van het terras naast het riviertje ‘de Geul’.
Geopend van donderdag t/m maandag: http://www.wingbergermolen.nl/de-taverne/


Camerig – Restaurant Buitenlust

Bijna op de top van de Camerigerberg, rustig achteroverleunend tegen de bosrand van het Vijlenerbos, ligt restaurant Buitenlust. Het plekje met het meest unieke uitzicht van heel Nederland…dat eigenaar John van Ham ook nog gratis aanbiedt.. Met John hebben we een mooi driegangen-menu opgesteld voor een leuke prijs. Buitenlust is een mooie combinatie van leuke en bijzondere factoren.
Dagelijks geopend: http://www.buitenlust.nu/


Slenaken – Steakrestaurant ’t Stegelke

Gezellig rustig gelegen restaurant met intiem terras (zowel zomer als winter) met uitgebreide lunch- en avondkaart. Eigenaar René Pleijers, een schoolkameraad van René Alberts, wil graag zijn uiterste best doen om gasten culinair te verwennen. Team Stegelke serveert de lekkerste grillspecialiteiten. Ook het konijn op Limburgse wijze moet u een keer geproefd hebben!
Geopend van woensdag t/m zondag: http://www.stegelke.nl/


Mechelen – Eetcafé Brasserie in de Kroeën

Sinds 1874 is dit een echt familiecafé. Sandra en Gerrie zijn inmiddels de vijfde generatie.
In maart 2009 werd het café verbouwd en werd het accent gelegd op Tapas en Speciaal Bieren. U kunt kiezen uit dertien verschillende bieren van het vat en meer dan 150 biersoorten op fles, waaronder diverse streekbieren. Jong en oud van heinde en verre; smullen van de aangepaste gerechten en diners.
Geopend van donderdag t/m maandag: http://www.indekroeen.nl/