Route

Epen, centraal in de driehoek Maastricht, Aken, Luik

Bereikbaarheid

Met de auto:

Vanaf Eindhoven:
De A2 richting zuiden tot bij knooppunt Kerensheide. Hier volgt u de autosnelweg A76
in richting Heerlen/Aachen. Neem de uitrit Bocholtz/Vaals en vervolg de weg in richting Vaals. Bij de rotonde met de N278 rechtsaf in de richting van Gulpen. In Wahlwiller linksaf in de richting van Mechelen/Epen. Vervolg de weg richting Epen. U rijdt Epen binnen en direct in de bocht tegenover de kerk ligt…”Ons Epen!”

Vanuit België:
Vanaf Genk (B) neemt u de A2 richting Heerlen/Aken. Bij Stein gaat de A2 over in de A76 richting Heerlen/Aachen. Neem de uitrit Bocholtz/Vaals en vervolg de weg richting Vaals.
Bij de rotonde met de N278 rechtsaf richting Gulpen. In Wahlwiller linksaf in de richting van Mechelen/Epen. Vervolg de weg richting Epen. U rijdt Epen binnen en direct in de bocht tegenover de kerk ligt… “Ons Epen!”

Vanuit Duitsland:
Vanuit omgeving Keulen rijdt u over de A4 richting van Aken. Bij de grensovergang gaat de A4 over in de A76. U neemt de eerste uitrit Simpelveld, vervolgt de weg links over de N281 in de richting van Vaals. Bij de rotonde met de N278 rechtsaf in de richting van Gulpen. In Wahlwiller linksaf in richting Mechelen/Epen. Vervolg de weg richting Epen. U rijdt Epen binnen en direct in de bocht tegenover de kerk ligt… “Ons Epen!

Met openbaar vervoer:
met de trein tot in Maastricht en vervolgens met buslijn 57 richting Gulpen tot in Epen –halte Roodweg”, ca. 20 meter van “Ons Epen” vandaan.