Veel meer dan een hotelkamer

Hotel overnachtingen in Zuid Limburg – Ons Epen.

Luxe hotel overnachtingen in Epen, Onze hotelappartementen bestaan uit een slaapkamer, badkamer en een apart woongedeelte met kitchenette. Allen zijn met WIFI draadloos bereikbaar. Onze slaapkamers zijn sfeervol ingericht met luxe box-springs. De moderne badkamer met bad en douche, wastafel en toilet, zijn recent vernieuwd. In het aparte woongedeelte met eethoek, banken en fauteuils zijn ook televisie, radio, CD-speler en telefoon aanwezig.

De luxe van een hotel en de vrijheid van een appartement

Zelf koken is mogelijk in de smaakvol ingerichte kitchenette met magnetron, koelkast, waterkoker en koffieapparatuur (type Geulweide is met vaatwasser).
De hotel – appartementen zijn deels op de eerste verdieping gelegen, en deels op de begane grond (geheel gelijkvloers). Graag willen wij rekening houden met eventuele wensen ten aanzien van de ligging.

“We hebben opnieuw een heerlijke week gehad in Ons Epen. Uitstekend appartement, mooi wellness landschap en hartelijke ontvangst. De bus stopt voor de deur en een supermarkt is vlak bij. Gelegen in een 5 sterrenlandschap. Wat wil je nog meer?”

Marga