Reserverings-voorwaarden Aparthotel Ons Epen

De bevestiging van uw digitale reservering gebeurd automatisch via ons reserveringssysteem. Of indien de reservering telefonisch gedaan is, dan zal een aparte bevestiging per mail verstuurd worden. De reserveringsbevestiging is een samenvatting van hetgeen onderling overeengekomen is en is voor de gast een bewijs dat hij welkom is. Mogelijk wordt een aanbetaling gevraagd, in dat geval wordt dit duidelijk vermeld in de bevestiging.

Ons Epen is aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland.

Annulerings-voorwaarden per 1 mei 2020

  • Tussen 8 en 14 dagen voor de aankomstdatum 30%
  • Tussen 2 en 7 dagen voor de aankomstdatum 60%
  • 24 uur of minder voor de aankomstdatum 100%
  • Eerder vertrek of no-show: 100% van de reserveringswaarde

Additionele annulerings-voorwaarden Aparthotel Ons Epen

FIX-Corona omboekgarantie

Aparthotel Ons Epen biedt voor boekingen vanaf 1 augustus 2020 een Corona omboekgarantie aan. Deze is alleen geldig voor zgn. FIX-reserveringen die bij reservering direct met creditcard of bankoverschrijving betaald worden.

Mocht u niet kunnen verblijven door de Corona dan kunt u tot 30 oktober 2020 gratis omboeken naar een later verblijf in 2020 of 2021! Voor meer details klik hier.

Een NRF-reservering
(Non Refundable) reservering is niet wijzigbaar of te annuleren. Bij een annulering, eerder vertrek of no-show; worden de volledige kosten van de reserveringswaarde in rekening gebracht.<

Uit ervaring weten we dat ondanks alle vreugde over een geboekte vakantie, op de korte termijn altijd iets ertussen kan komen. Om kosten en gedoe te voorkomen, raden we u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.